10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn craiovean care jignea femei pe Facebook a fost internat la Psihiatrie la sesizarea mamei sale

Un craiovean care jignea femei pe Facebook a fost internat la Psihiatrie la sesizarea mamei sale

Polițiștii de la Secția 4 au cerut și obținut internarea în Clinica I Psihiatrie a unui craiovean de 37 de ani, care și-a găsit o ocupație destul de ciudată. Bărbatul fotografia femei pe stradă, după care posta imaginile pe pagina sa de Facebook, imagini care erau însoțite de comentarii obscene și degradante.

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat că oamenii legii s-au autosesizat în privința bărbatului de 37 de ani, iar în timp ce făceau cercetări pentru a-l identifica, mama acestuia a anunțat polițiștii de la Secția 4 că se manifestă violent. De asemenea, în urma investigațiilor, s-a stabilit că bărbatul se afla în evidențele Direcției de Sănătate Publică Dolj cu afecțiuni psihice.
În cursul zilei de joi, bărbatul a fost ridicat și dus la Clinica I Psihiatrie Craiova, unde a fost ținut sub observație și i s-a prescris un tratament.  În ceea ce provește ”ocupația” craioveanului, reprezentanții IPJ Dolj au explicat că așteaptă ca părțile vătămate să depună plângeri împotriva acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS