Acasă Local Dolj Doljeni cercetați pentru braconaj piscicol

Doljeni cercetați pentru braconaj piscicol

-

În urma unei acțiuni organizate de lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost depistați în flagrant G. Viorel, de 37 de ani şi G. Sorin, de 20 de ani, ambii din comuna Bratovoieşti, Dolj, în timp ce se aflau cu o barca pneumatica pe lacul Victoria – satul Prunet și întindeau o plasă monofilament confecţionată din nailon cu lungimea de circa 25 metri.
Cei doi au recunoscut ca intenţionau să prindă peşte cu ajutorul uneltei de pescuit respective, însă nu au reuşit să facă acest lucru până la depistarea de către poliţie.
Cele doua obiecte, respectiv barca pneumatică şi plasa monofilament, au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar pe numele celor doi a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.