22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Performanţe ale salvatorilor de profesie din cadrul ISU Dolj

Performanţe ale salvatorilor de profesie din cadrul ISU Dolj

-

În perioada 27 – 29 iunie 2016, în localitatea Bradu, din judeţul Argeş, s-a desfăşurat  faza zonală a ,,Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat”.
La acestă competiţie, au participat  echipajele din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.

Acest eveniment  s-a desfăşurat în două etape cuprinzând două probe:
Proba nr. 1 – DESCARCERAREA DIN VEHICULE
âProba nr. 2 – ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT
În prima etapă s-au întrecut  toate cele şase echipaje, urmând ca pentru etapa a- II- a, să se califice primele trei echipaje câstigătoare:
La proba de  descarcerare din vehicule s-au calificat echipaje din Dolj, Gorj şi Mehedinţi;
La proba de acordare a primului ajutor calificat s-au calificat echipaje din Argeş, Olt şi Dolj.
După desfăşurarea etapei a-II-a, pompierii militari doljeni au ocupat locul I, câştigând prima probă din concurs  şi la cea dea doua  probă ocupând locul III.
Rezultatele obţinute de către  echipajul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” Dolj, au fost reflectate şi prin celelalte diplomele obţinute:
Cel mai bun comandant de echipaj;
Cel mai bun echipaj de prim ajutor;
Cei mai buni servanţi.

Echipajul  care a câstigat locul I la  proba de descarcerare  din vehicule s-a calificat pentru participarea la faza naţională a acestei competiţii.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.