11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExpoziţia Andradei Băleanu la Aeroportul Internaţional Craiova

Expoziţia Andradei Băleanu la Aeroportul Internaţional Craiova

Aeroportul Internaţional Craiova este gazda vernisajului expoziţiei de picturăşi grafică „FLEGMATIK”, a Andradei Băleanu, elevă la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, care va avea loc în data de 29 iunie, la orele 19:00, în Galeria pietonală a aeroportului.
Viitoarea studentă la Regie a participat la expozițiile colective ale Școlii Populare de Arte „Cornetti” unde a studiat Pictura și Grafica.
În data de 16 septembrie 2015  a luat parte împreună cu Smaranda Rușinaru la vernisajul expoziției  „p u n c t c o m u n” – expozitie de grafica si pictura,  la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.
Pe 19 mai 2016 a participat la  vernisajul expoziției colective „SUPERREALISM”  la Plant-Up,  în cadrul Festivalului de Film din Bucuresti „Super”.
FLEGMATIK,  prima expoziție individuală a artistei reuneşte 13 tablouri și o instalație de fotografii care îşi propune să invadeze mintea privitorului prin culoare, compoziție și elemente comune prezentate în situații neobișnuite.
Tânăra artistă, la doar 17 ani, are o experienţă  vastă în domeniu: a făcut două scurt-metraje premiate, a deschis o expoziţie de pictură împreună cu Smaranda Ruşinaru, se pregăteşte pentru ambiţioasa specializare de regizor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS