10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrins cu peste 100km/h prin Craiova. 12 şoferi au rămas fără permis

Prins cu peste 100km/h prin Craiova. 12 şoferi au rămas fără permis

Polițiștii rutieri doljeni au organizat, la acest sfârşit de săptămână, pe principalele drumuri din județ, o amplă acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză, în scopul conștientizării conducătorilor auto cu privire la importanța respectării normelor rutiere.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 227 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora, au aplicat amenzi în valoare de peste 53 000 lei. Dintre acestea, 140 sancțiuni au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză neregulamentară.

De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce  12 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat pe Z. MĂDĂLIN,  de 23 de ani ,din Craiova, care a condus un  autoturism pe strada Râului, din Craiova, cu viteza de 104 km/h. Craioveanul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1125 de lei și i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS