15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPersoană dată în urmările de autorităţile germane, prinsă la Craiova

Persoană dată în urmările de autorităţile germane, prinsă la Craiova

În această dimineață, în cadrul activităților specifice desfășurate de polițiștii specializați în investigații criminale a fost depistată și prinsă o persoană pe numele căreia autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, cu sprijinul unei grupe a luptătorilor de la Serviciul Acțiuni Speciale Dolj, au acționat în municipiul Craiova şi au depistat-o pe S. Maria, de 39 de ani , din Craiova. Pe numele acesteia autorităţilor judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a mai multor infracţiuni de furt de bijuterii, cu un prejudiciu de 26.650 euro.
S. Maria a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând să fie prezentata Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.
Polițiștii au încarcerat-o pe craioveancă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS