17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAPEL UMANITAR: Campanie de donare de sânge pentru o tânără din Craiova

APEL UMANITAR: Campanie de donare de sânge pentru o tânără din Craiova

Irina este o tânăra craioveancă, de 27 de ani, care a fost diagnosticată, acum 7 zile, cu leucemie acută mieloblastică, sub o formă agresivă.
Leucemia mieloidă acută la adulţi este un tip de cancer în care măduva osoasă produce mieloblaşti anormali (mieloblaşti – un stadiu în dezvoltarea celulelor albe), celule roşii sau trombocite anormale.
Leucemia mieloidă acută este un tip de cancer al sângelui şi al măduvei osoase. Acest tip de cancer se agravează rapid dacă nu este tratat.

Irina se află în prima faza a tratamentului şi are nevoie de sânge pentru a o stabiliza.

O putem ajută pe Irina donând sânge, masă trombocitară şi masă eritrocitară!

Dacă puteţi, va rugăm să o faceţi INDIFERENT de grupa sanguină pe care o aveţi! La donare trebuie doar să precizaţi pentru cine donaţi: POPA IRINA IOANA, CNP2891023160058, Bucureşti, Spitalul Fundeni, Secţia Hematologie-Leucemii Acute, etajul 3.

Centrele unde se poate dona sânge pentru POPA IRINA IOANA sunt următoarele:
Spital Fundeni Hematologie III Bucureşti, Craiova, Slatina, Timişoara, Bucureşti, Prahova, Buzău şi Galaţi! Se poate dona în două variante, duratele întregului proces de donare fiind de 30 de minute, respectiv de 2 ore! Este mare nevoie de grupa 0-RH POZITIV, unde procesul de donare durează 2 ore.

ÎMPREUNĂ PENTRU IRINA!

Pagină de facebook Donează SÂNGE pentru IRINA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS