21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStagii profesionale de practică în străinătate oferite de AIESEC Craiova

Stagii profesionale de practică în străinătate oferite de AIESEC Craiova

AIESEC Craiova va desfășura săptămâna aceasta și săptămâna viitoare recrutari pentru programul Global  Entrepreneurs, care este un concept relativ nou pentru Bănie. Acesta reprezintă stagii de antreprenoriat în străinătate într-o companie de tip Start-Up, companie care nu există pe piață de mai mult de 5 ani.

Echipa de recrutare va fi prezentă în Universitatea din Craiova până vineri, 20 mai, iar săptămâna viitoare la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, urmând ca pe 25 mai să aibă loc o serie de workshopuri pentru studenți și absolvenți.

Caracteristicile programului ar fi: perioada cuprinsă între 6-10 săptămâni, 35-40 ore de lucru/săptămână și domeniile pentru care pot aplica studenții sunt: Marketing, IT, Vânzări și Publicitate.
Cerințele programului sunt: nivel avansat al limbii engleze, minim student în anul 2, cunoștințe universitare în domeniu pot fi cerute pentru anumite proiecte, dar nu sunt obligatorii pentru a putea accesa acest program, abilități practice pot fi cerute în funcție de proiect.
Avantajele sunt nenumărate, precum: suport din partea AIESEC pe toată durata experienței, numărul mare de țări în care se poate aplica, varietatea de proiecte sau posibilitatea de a alege perioada plecării.
Printre beneficii se numara: experiența profesională, dezvoltarea abilităților de comunicare, cunoașterea punctelor forte și punctelor slabe, cazare asigurată, crearea unei rețele de contacte internaționale.
Cei interesați pot găsi mai multe detalii și se pot înscrie pe: http://aiesec.ro/studenti/global-entrepreneurs/ .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS