9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Una dintre victimele accidentului rutier de ieri de la Coţofenii din Faţă a murit

Dolj: Una dintre victimele accidentului rutier de ieri de la Coţofenii din Faţă a murit

O femeie de 48 de ani, rănită într-un accident produs ieri, în jurul orei 13.45, pe DN 6, în localitatea Coțofenii din Față, a murit la Spitalul de Urgență Craiova din cauza leziunilor suferite.

Oamenii legii au stabilit că Marin Stanciu, de 70 de ani, din Strehaia, în timp ce conducea un Opel Corsa către Craiova, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de un Opel Astra care oprise pentru a vira la stânga, pe care l-a lovit din spate. Opelul Astra era condus de Nicolae Lincă, de 67 de ani, din comuna doljeană Pielești. În urma impactului dintre cele două autoturisme au fost rănite cinci persoane. Este vorba de o pasageră din Opelul condus de mehedințeanul de 70 de ani, dar și de șoferul și de trei pasageri din Opelul Astra. Luni seara, la Spitalul de Urgență Craiova a decedat o pasageră din Opelul Astra, o femeie de 48 de ani din Coțofenii din Față.
Polițiștii doljeni au precizat că, după decesul femeii, a fost schimbată încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS