18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Lucrători din cadrul Poliţiei Filiaşi, aflați azi noapte în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe E. Ion, de 68 de ani, din comuna Braloştiţa, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe bld. Racoţeanu din localitate, având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat
E. Ion  a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot noapte, polițiști din cadrul Poliţiei oraş Dăbuleni l-au depistat în trafic pe S. Alexanru, de 21 de ani, din localitate în timp ce conducea, pe D.N. 54 A – în localitatea Călăraşi, un autoturism având o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus pe tânăr la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS