Acasă Local Dolj Craiova: Liceul de Arte a câştigat două premii I la Olimpiada Naţională...

Craiova: Liceul de Arte a câştigat două premii I la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală

-

Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova a obţinut astăzi două premii I la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală, clasele III – VIII, care a avut loc la Bucureşti.

Din cei trei elevi participanţi, doi au obţinut premiul I pe ţară. Este vorba despre Ioana Victoria Nedelcu, elevă în clasa a VIII-a, la vioară. Profesorul îndrumător al Ionei este Speranţa Şopov.  Cea de-a doua câştigătoare este Cristina Tomescu, elevă în clasa a VI-a, la pian. Profesorul îndrumător este Daniela Balaci.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.