8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHai cu noi în Turul Marilor Tunuri din Craiova!

Hai cu noi în Turul Marilor Tunuri din Craiova!

Craioveni, vreţi să ştiţi cum aţi fost furaţi şi umiliți? Haideţi cu noi în Turul Marilor Tunuri din Craiova! Portalul de bună guvernare România Curată pune pe hartă corupţia şi o transformă într-o „atracţie turistică”! Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11.00.
România Curată vă invită sâmbătă într-o călătorie „turistică” cu autocarul, având un traseu mai inedit, în care vom încerca să transformăm corupţia în „obiective turistico-civice” şi să identificăm împreună câteva din ţepele trase orașului Craiova de profitorii tranziţiei.
Te aşteptăm să vii alături de noi în Turul Marilor Tunuri  craiovene, sâmbătă, 16 aprilie!
Ne întâlnim cu toţii în sâmbătă, la ora 11.00, în parcarea din faţa Primăriei. Craiovenii vor afla ce se întâmplă cu Parcul Romanescu și de ce nu se mai termină odată calvarul de la Bariera umilinței. Dar nici cel de pe Calea București. Vom afla de ce orașul este plin de gropi și de gunoaie, iar autoritățile nu fac nimic. Vom trece către Aleile din Parcul Tineretului care duc către Water Park și vom discuta ce este de făcut pentru ca parcarea de la Water Park să nu mai fie plină de moloz, nisip, resturi de materiale de construcții și gunoaie. Parcarea subterană, Calea Bucureşti, linia de tramvai. Sunt doar câteva dintre proiectele finanțate din fonduri europene care au suferit modificări importante, iar craiovenii asistă la bătaia de joc pe bani europeni.
România Curată vă pune la dispoziţie un ghid care va prezenta „obiectivele” vizitate. Cu ajutorul unor jurnaliști cărora le pasă de Craiova, la fiecare staţie vom oferi turiştilor civici informaţii mai puţin ştiute, uneori de culise, rezultate în urma unor investigaţii de presă care arată cât de mult ne costă de fapt corupţia şi delăsarea administrativă, dar şi ce am fi putut salva dacă am fi fost cetăţeni mai implicaţi în bunul mers al comunităţii.
Înscrierea pentru Turul Marilor Tunuri din Craiova se face prin completarea unui formular pe care îl găsiţi aici: http://goo.gl/forms/YXvcM3QK5W
Călătoria este gratuită. Numărul locurilor fiind limitat, participarea se face în ordinea înscrierii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS