10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Aseară, în jurul orei 22.45, pe  DJ 542 , în localitatea Amăraăştii de Jos, Dolj, a fost depistat în trafic O. Daniel, de 25 de ani, din comuna Dobrotesti,  în timp ce conducea un moped avand o îmbibaţie alcoolică de 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tânărul a fost condus la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.
 
Azi noapte, pe  DJ 542 , în localitatea Amărăştii de Sus, polițiștii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe T. Ionuţ, de 19 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcolică de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice  în vederea stabilirii alcolemiei.
Pe numele celor doi tineri s-au întocmit dosare penale pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice

Echipaje de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție l-au depistat azi dimineaţă pe T. Ion, de 27 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism,  pe strada Petre Ispirescu, având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, iar la Spitalul nr.1 Craiova a refuzat  recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz recoltarea probe biologice, conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permis suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS