12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi şoferi băuţi au provocat un accident rutier

Dolj: Doi şoferi băuţi au provocat un accident rutier

Ieri după amiază, pe DN 55 A, în comuna Ghidici, Dolj în timp ce T. Petrişor, de 28 de ani, din localitate, conducea un autoturism, din direcţia Bechet către Calafat, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de M. Cornel, de 24 de ani, din Calafat, și acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În urma coliziunii a rezultat avarierea a încă două autoturisme ce se aflau staţionate în afara părţii carosabile şi distrugerea unui stâlp de iluminat ornamental.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului de 24 de ani, ambilor șoferi fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii doljeni au întocmit pe numele celor doi dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice,iar în sarcina lui T. Petrişor s-a reținut și infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS