13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

Doljeni depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

 
Polițiști din cadrul Formațiunilor de Rutiere și Ordine Publică Dăbuleni l-au depistat aseară pe B. Aurel, de 45  de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus pe şofer la Spitalul Dăbuleni unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Azi noapte, lucrători ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa  aflându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe D. Adrian, de 42 de ani, din comuna Caraula, Dolj în timp ce conducea, pe strada Digului din comuna Caraula, un autoturism având concentraţia de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători ai Poliţiei Oraşului Bechet, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat pe  C. Marius, de 19 ani, din comuna Daneţi, Dolj în timp ce conducea, pe DJ-561C, în localitatea Lăcusteni, un moped fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, polițiștii rutieri craioveni aflați în executarea serviciului de supraveghere și control al traficului, în jurul orei 23.45, l-au depistat pe D. Ovidiu, de 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bibescu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, cel în cauză a fost condus la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii Formațiunii Rutiere Segarcea l-au depistat, în aceeași seară, și pe B.VICTOR, 48 de ani, din comuna Lipovu, Dolj în timp ce conducea un autoturism, în comuna Lipovu, Dolj având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
B.VICTOR a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile, polițiștii au întocmint dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS