10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu peste 100 km/h pe Calea Severinului

Craiova: Prins cu peste 100 km/h pe Calea Severinului

Efectivele Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale și orășenești au executat ieri  o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză.
De asemenea, polițiștii rutieri au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto și a pasagerilor cu privire la importanta portului centurii de siguranță.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 212 sancțiuni de peste lei 35.700 lei, dintre care 121 amenzi pentru viteză neregulamentară, iar alte 11 amenzi aplicate pentru neportul centurii de siguranță.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 9 permise de conducere.
Un bărbat , de 33 de ani, din Craiova, a fost depistat de polițiștii rutieri aflați în executarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea o motocicletă, pe Calea Severinului din municipiu, cu viteza de 103 km/h. Craioveanul a fost sancționat contravnețional cu amendă de 945 lei, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere ăîn vederea suspendării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS