Foto: staredefapt.ro

După ce Olguţa Vasilescu a fost reţinută, social-democraţii caută alt candidat pentru primăria Craiovei. Numele vehiculate în acest moment sunt Claudiu Manda, șeful PSD Dolj, și Ion Prioteasa, șeful CJ Dolj, potrivit Mediafax.
„Am să mă consult cu preşedintele organizaţiei, dl Claudiu Manda, şi cu preşedintele Consiliului județean, dl Prioteasa. Și ei doi sunt nişte opţiuni foarte puternice. Ştiu că, înainte de a-și anunţa dna Vasilescu candidatura, şi dl Prioteasa era în sondaje, pe locuri foarte bune”, a spus Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD.
„Astăzi vom discuta – pentru că ne-a luat şi pe noi prin surprindere – ce vom putea face la Craiova”, a spis și Rovana Plumb, vicepreședinte PSD.
Olguța Vasilescu, actualul primar al Craiovei, a fost reținută ieri de procurorii DNA. Anchetatorii spun că ar fi luat mită de patru ori în timpul campaniei din 2012, atunci când încerca să câştige încrederea locuitorilor din Craiova ca să devină primar.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.