Acasă Local Dolj PSD caută înlocuitor pentru Olguța Vasilescu

PSD caută înlocuitor pentru Olguța Vasilescu

-

După ce Olguţa Vasilescu a fost reţinută, social-democraţii caută alt candidat pentru primăria Craiovei. Numele vehiculate în acest moment sunt Claudiu Manda, șeful PSD Dolj, și Ion Prioteasa, șeful CJ Dolj, potrivit Mediafax.
„Am să mă consult cu preşedintele organizaţiei, dl Claudiu Manda, şi cu preşedintele Consiliului județean, dl Prioteasa. Și ei doi sunt nişte opţiuni foarte puternice. Ştiu că, înainte de a-și anunţa dna Vasilescu candidatura, şi dl Prioteasa era în sondaje, pe locuri foarte bune”, a spus Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD.
„Astăzi vom discuta – pentru că ne-a luat şi pe noi prin surprindere – ce vom putea face la Craiova”, a spis și Rovana Plumb, vicepreședinte PSD.
Olguța Vasilescu, actualul primar al Craiovei, a fost reținută ieri de procurorii DNA. Anchetatorii spun că ar fi luat mită de patru ori în timpul campaniei din 2012, atunci când încerca să câştige încrederea locuitorilor din Craiova ca să devină primar.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alertă generalizată în Gorj din cauza coronavirusului

Autoritățile din Gorj mențin un nivel de alertă generalizat, din cauza coronavirusului. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, în ultimele şapte zile...

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...