Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu,  a ajuns în urmă cu puțin timp în Craiova, iar în acest moment o echipă de la Biroul Supravegheri Judiciare se află la domiciliul acesteia pentru a-i aduce la cunoștință drepturile și obligațiile pe care le are pe perioada arestului la domiciliu. De asemenea, echipa de la Biroul Supravegheri Judiciare va întocmi documentele pe care le presupune această măsură preventivă.

Vă  reamintim că Olguța Vasilescu a fost reținută ieri de procurorii DNA, iar astăzi, Tribunalul București a dispus ca aceasta să primească arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.