20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Activităţi dedicate aniversării a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române

Craiova: Activităţi dedicate aniversării a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova s-au desfăşurat astăzi două activităţi din programul dedicat aniversării a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
Aproximativ 50 de jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova au participat la activitatea de donare de  sânge în punctul de colectare special amenajat în cazarma proprie.
Cele două unităţi de jandarmi au fost gazdele a peste 700 de elevi şi preşcolari din mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar, din municipiul Craiova.
Toţi cei care au trecut pragul celor două unităţi de jandarmi au avut posibilitatea să viziteze Biserica, Sala Tradiţiilor şi alte spaţii în care jandarmii îşi desfăşoară activitatea.
De asemenea, au fost amenajate mai multe ateliere unde au fost expuse participanţilor tehnica din dotare folosită în îndeplinirea misiunilor curente şi cea din dotarea structurilor antiteroriste, trusele criminalistice, tehnica de comunicaţii şi autovehiculele din înzestrare, precum şi exerciţii demonstrative constând în dresajul câinilor de serviciu şi exerciţii de autoapărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS