15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram de strângere de fonduri pentru diminuarea ratei abandonului şcolar în satele sărace din judeţele Dolj şi Vâlcea

Program de strângere de fonduri pentru diminuarea ratei abandonului şcolar în satele sărace din judeţele Dolj şi Vâlcea

„Pâine şi mâine”, World Vision lansează un apel împotriva sărăciei şi a abandonului şcolar
World Vision România lansează programul „Pâine şi Mâine”, menit să asigure unui număr de 2.500 de copii, din zonele defavorizate, o masă caldă în fiecare zi şi sprijin pentru realizarea temelor. Astfel, programul urmărește în egală măsură asigurarea nutriției necesare pentru dezvoltarea copiilor și diminuarea ratei abandonului şcolar în satele sărace din judeţele Vaslui, Dolj şi Vâlcea.
Echipa World Vision România a pregătit, prin parteneriate la nivel local, condițiile pentru livrarea hranei și asigurarea suportului şcolar în cadrul unităţilor de învăţământ.

Fundaţia lansează astăzi un apel pentru toţi cei care cred în puterea educaţiei și care vor să contribuie la , asigurarea hranei  copiilor din satele sărace. Astfel, organizația  oferă doritorilor  mai multe căi pentru implicarea financiară:
Donatii directe pe pagina www.painesimaine.ro
2 Euro prin SMS cu textul PAINE la 8844
Direcționarea a 2% din impozitul pe venit până pe 25 mai 2016
Sponsorizări
Tocmai pentru a atrage atenția asupra efectului sărăciei în viața copiilor și mai ales pentru a sublinia legătura cu abandonul școlar, campania pentru programul „Pâine şi mâine”se va desfășura sub sloganul „Unii copii mănâncă doar litere”. Toate informațiile privind programul de masă caldă se găsesc pe site-ul dedicat www.painesimaine.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS