11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Concurs interjudețean "Artă sau violenţă? Tu alegi!"

Craiova: Concurs interjudețean „Artă sau violenţă? Tu alegi!”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj organizează concursul interjudețean”Artă sau violenţă? Tu alegi!” – etapa județeană, la Liceul de Arte ”Marin Sorescu” Craiova , în data de 25 martie 2016, începând cu orele 10.00.

Scopul concursului este acela de a promova exemplele de bună practică în scopul prevenirii şi combaterii violenţei din mediul şcolar. CJRAE Dolj şi-a propus să responsabilizeze personalul didactic de la nivelul unităţilor şcolare în a crea activităţi prin care să valorifice şi să valorizeze atât timpul elevilor pe parcursul programului şcolar, cât şi timpul liber al acestora. Fiecare unitate de învăţământ a avut posibilitatea să înscrie elevii şi să participe cu aceştia în cadrul mai multor secţiuni ale concursului. Regulamentul şi programul concursului au fost postate pe site-ul www.cjraedolj.ro, la secţiunea “Proiecte – an școlar 2015-2016”.
Etapele judeţene ale concursului se desfășoară în mai multe județe ale regiunii, pe baza protocoalelor de colaborare încheiate cu Centrele Județene de Resurse și Asistență Educațională, iar etapa regională a concursului se va desfășura în data de 16 aprilie 2016, la Liceul de Arte ”Marin Sorescu” Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS