19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn doljean băut a rănit un pieton şi a avariat două maşini

Un doljean băut a rănit un pieton şi a avariat două maşini

B. Virgil, de 55 de ani,  din comuna Teasc, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Marin Sorescu, din Craiova, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă în mers şi a consumului de alcool, faţă de vehiculul care circula în faţa acestuia în aceeași direcție de mers, condus de B. Marius, de 39 de ani, din municipiu, la trecerea de pietoni, amplasată înainte de sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Unirii, l-a lovit. Din impact autoturismul lovit a fost proiectat în faţă, unde a accidentat uşor pe P. Luciana, de 27 ani, din Craiova, care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni.
În urma testării alcoolscopice a lui B. Virgil a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul de Urgenţă Craiova, pentru recoltarea de probe biologice, însă doljeanul a refuzat recoltarea.
Polițiștii rutieri au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS