12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Dialog despre poezie cu Teodora Coman

Craiova: Dialog despre poezie cu Teodora Coman

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează vineri, ora 19.00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate” (TRADEM). Invitată este poeta sibiană Teodora Coman, care va susține conferinţa intitulată „Poezia ca dezicere”. Întâlnirea, moderată de Luiza Mitu, va oferi publicului ocazia să intre într-un dialog despre poezie cu scriitoarea invitată . Intrarea este liberă.
Teodora Coman (n. 1976, Sibiu) a publicat poezie în revistele „Dilema Veche”, „Arca”, „Euphorion”. Din 2011 scrie cronici de carte în revista „Poesis Internaţional”. Este prezentă cu un grupaj de poeme în antologia „Ziua cea mai lungă” (2011). A debutat editorial cu volumul „Cârtiţa de mansardă”, apărut în 2012 la Casa de Editură „Max Blecher” şi care a primit numeroase aprecieri, de la Premiul „Iustin Panţa” pentru debut la nominalizarea pentru Premiul Naţional „Mihai Eminescu”, Opera Prima.
„Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate” (TRADEM) este un proiect care promovează relaţia dintre cunoaştere, raţiune şi emoţii manifestate prin dialogul cultural-artistic dintre specialişti în diferite domenii şi publicul larg. Întâlnirile au loc în fiecare lună în Salonul Medieval al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS