Politiştii locali cu atribuții de ordine publică, din cadrul secției ”Unirii” a Poliției Locale a Municipiului Craiova, care efectuau aseară serviciul de patrulare în zona intersecției străzii Unirii cu strada Mihail Kogălniceanu, au observat o persoană care avea un comportament suspect, încercând să părăseacă în grabă zona respectivă.
În urma efectuării procedurilor de identificare s-a stabilit că se numește M.N., în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, iar la controlul corporal efectuat asupra acestuia, s-a descoperit un număr de 60 pliculețe, confecționate manual, învelite cu bandă tip scotchi, ce conțineau o substanță (posibil substanță halucilogenă, cu proprietăți psihoactive).
De asemenea, asupra persoanei a fost găsită și suma de 521 de lei.
Produsele respective, precum și suma de 521 lei, au fost reținute și sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.