10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiovean prins cu substanţe halucinogene

Craiovean prins cu substanţe halucinogene

Politiştii locali cu atribuții de ordine publică, din cadrul secției ”Unirii” a Poliției Locale a Municipiului Craiova, care efectuau aseară serviciul de patrulare în zona intersecției străzii Unirii cu strada Mihail Kogălniceanu, au observat o persoană care avea un comportament suspect, încercând să părăseacă în grabă zona respectivă.
În urma efectuării procedurilor de identificare s-a stabilit că se numește M.N., în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, iar la controlul corporal efectuat asupra acestuia, s-a descoperit un număr de 60 pliculețe, confecționate manual, învelite cu bandă tip scotchi, ce conțineau o substanță (posibil substanță halucilogenă, cu proprietăți psihoactive).
De asemenea, asupra persoanei a fost găsită și suma de 521 de lei.
Produsele respective, precum și suma de 521 lei, au fost reținute și sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...