Un poliţist craiovean a restituit un portofel pe care l-a găsit pe stradăUn poliţist craiovean a restituit astăzi portofelul unui craiovean, pe care îl găsise şi în care se aflau documente personale şi o importantă sumă de bani.

Miercuri seara, în jurul orei 21.00, agentul şef principal Mariel Tacă Bică din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, care se afla în timpul liber şi se plimba pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a găsit un portofel.

Poliţistul a deschis portofelul şi a constatat că, în acesta se aflau mai multe documente de identitate, carduri bancare precum şi o importantă sumă de bani. Acesta şi-a anunţat colegii cu privire la acest lucru, astfel încât in situaţia în care cel care l-a pierdut s-ar fi dus la o unitate de poliţie să anunţe pierderea să i se comunice că portofelul a fost găsit.


Astăzi, când poliţistul a intrat de servicu, a reuşit să ia legătura cu tânărul care a pierdut portofelul, un craiovean de 27 de ani, pe care l-a invitat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj pentru a i se restiui bunurile.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 ianuarie 2019

Craiovean extrădat din Spania, arestat

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională și al autorităţilor spaniole, au extrădat, ieri, din Spania-Madrid un tânăr ...

Sumarul ediției de joi, 24 ianuarie 2019

Top