Acasă Local Dolj Poliţistul Marian Godină vine la Craiova

Poliţistul Marian Godină vine la Craiova

-

Poliţistul braşovean Marian Godină, care a devenit celebru pentru talentul său de scriitor, va fi prezent la Târgul de carte Gaudeamus de la Craiova, duminică, 28 februarie. Întâlnirea cu craiovenii va avea loc la ora 11.00, în foaierul Teatrului „Marin Sorescu”, la standul editurii Curtea Veche.

Marian Godină şi-a lansat prima sa cartea, “Flash-uri din sens opus”, pe 24 februarie, la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti. Începând cu data de 29 februarie, cartea va fi disponibilă în librăriile din toată țara. Volumul a fost vândut în perioada de precomandă în 20.000 de exemplare. “Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grefierii au pensii de serviciu, nu speciale

Sindicatul Dicasterial, care reprezintă o parte din personalul auxiliar din instanţe şi parchete, recţionează la discuţiile privind tăierea pensiilor speciale.

Tiberiu Ungureanu, noul şef al ANP

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, l-a împuternicit, luni, pe comisarul-şef Tiberiu Ungureanu în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP)...