11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoul sediu al Tribunalului Dolj a fost inaugurat

Noul sediu al Tribunalului Dolj a fost inaugurat

Noul sediu al Tribunalului Dolj a fost inaugurat astăzi, în prezenţa mai multor oficiali, printre care se numără Gabriela Scutea, secretar de stat în cadrul Ministerului Justitiei, reprezentantul Băncii Mondiale, reprezentanţi ai Ambasadei Franţei, Robert Cazanciuc, fostul ministru al justiţiei, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, şefi de instanţe, etc.
Lucrările pentru extinderea sediului Tribunalului Dolj de pe strada Brestei nr. 12 au început în mai 2014, iar, potrivit contractului, constructorul Bog’Art avea doi ani la dispoziție ca să predea clădirea „la cheie“. Mai exact, termenul de finalizare a lucrărilor era 12 mai 2016, însă inaugurarea a fost făcută astăzi.

În ianuarie 2006, Guvernul României a încheiat cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) acordul de împrumut nr. 4811 – RO privind implementarea proiectului „Reforma Sistemului Judiciar”. Prima dintre componentele acestui proiect a fost reabilitarea infrastructurii instanţelor, aici fiind inclusă și extinderea Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS