14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Craiova

Restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Craiova

Primăria Municipiului Craiova a anunţat instituirea mai multor restricţii de circulaţie, impuse fie de competiţii sportive, fie de reabilitarea unor drumuri.
În data de 27 februarie, în intervalul orar 12.00 – 17.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: Str. Fântâna Popova; Aleea Potelu; Aleea 1 Potelu; Aleea 3 Popova. Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj.
În aceată perioadă în zona restricţionată se va permite accesul numai pentru autovehiculele care posedă permis de acces eliberat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova, precum şi autovehiculele televiziunilor.

În perioada 29 februarie – 29 aprilie se vor institui restricţii de circulaţie rutieră pe strada Bucovăţ. Se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, în regim de şantier, pe  strada Bucovăţ, de la intersecţia cu Bulevardul Ştirbei Vodă  până la intersecţia cu strada Bibescu. Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.

În perioada 29 februarie – 24 martie se vor institui restricţii de circulaţie rutieră pe Aleea IV Şimnic, după cum urmează:
– se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, pe sensul de circulaţie dinspre Bulevardul Dacia către DN 65F(centura de nord) ;
– circulaţia rutieră dinspre DN 6B ( Melineşti – Craiova) spre oraş va fi deviată pe relaţia: intersecţie DN 6B (Melineşti – Craiova) cu DN 65F (centura de nord), intersecţie DN65F (centura de nord) cu E70 (giratoriul  de la fostul Combinat Doljchim) – Calea Severinului.
Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.
Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS