9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEvenimente marca Bitdefender la Universitatea din Craiova

Evenimente marca Bitdefender la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova anunță că, în zilele de 25 și 26 februarie, au loc evenimentele marca Bitdefender. Tinerii sunt așteptați să-i cunoască pe reprezentanții companiei și să afle oportunitățile de carieră. Experții Bitdefender se vor afla în cele două zile la Facultatea de Inginerie Electrică pentru a discuta cu studenții despre cele mai noi tehnologii, precum și despre joburile vacante.

De asemenea, între 21 și 25 martie va avea loc TechServices Academy, un program de training dedicat studenților interesați să-și construiască o carieră în servicii tehnice.

Bitdefender România și Inspire Group în parteneriat cu Universitatea din Craiova – Departamentul de Relații cu Mediul Socio-Economic și Cultural au organizat,  în zilele de 20 și 21 februarie și evenimentul Hackathon ce a avut loc la INCESA.

Tinerii pasionați de securitate informatică și-au testat potențialul în cadrul secțiunilor de programare, web development și au intrat în contact cu experții Bitdefender care au pregătit teme interesante și premii pe măsură. Pentru premiul I au fost oferite laptopuri Asus, telefoane LG pentru premiul II și smart wearable pentru premiul III.

La secțiunea testare, câștigătorii au fost Abagiu Marian – Locul I, Alexandru Lucaci – Locul II, Cătălin Terpeziceanu – Locul III, secțiunea web development: Locul I – Badea Gabriel, Locul II – Mihai Băluță și Cristina Bobolea, Locul III – Alexandru Albastrin și Andrei Cioc, iar secțiunea programare: Locul I – Savu Mădălin, Costi Petrișor, Laurențiu Nicola, Locul II: Mihai Udrea și Dorel Pislan, Locul III : Nicola Adriana și Paul Ștefan Berbec și Premiu de consolare – Ferecatu Daniel Valentin.

Potrivit reprezentanților Bitdefender, tinerii au fost entuziasmați, interesați de subiecte, printre aceștia fiind candidați promițători care au avut ce să arate și care ar putea deveni viitori angajați.

Bitdefender este cea mai cunoscută companie românească din lume, cu mai bine de 500 de milioane de utilizatori, în peste 150 de țări, care face unele dintre cele mai avansate și mai eficiente produse de securitate IT din lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS