11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Autovehiculele înmatriculate în alte state verificate de polițiștii rutieri

Dolj: Autovehiculele înmatriculate în alte state verificate de polițiștii rutieri

Polițiștii Biroului Rutier sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale au acţionat, în perioada 15-21 februarie, pentru verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în alte state.
În cadrul acțiunilor, oamenii legii au constatat o faptă de natură penală precum și  137 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 24 000 lei.
De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculere, precum și 2 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat pe C. Petrişor, de 20 de ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, care a condus un autoturism pe bulevardul Decebal,din Craiova, fără a avea asigurare de răspundere civilă auto sau carte verde pentru pagube produse prin accidente rutiere. Tânărul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1000 lei și ca măsură complementară i s-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS