14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a părăsit locului accidentului

Craiova: A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a părăsit locului accidentului

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi ieri că la intersecţia străzilor Doljului și Amaradia s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate au stabilit faptul că N. Monica, de 41 de ani, din Craiova, s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal la culoarea verde a semaforului electric pietonal de pe strada Doljului şi a fost accidentată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului fără acordul organelor de poliţie.
După aproximativ o oră, în timp ce polițiștii efectuau cercetările la faţa locului, au observat un autoturism care a apărut în zonă și care corespundea informaţiilor referitoare la cel care fusese implicat în accident. În momentul în care conducătorul a observat că a fost văzut, şi-a continuat deplasarea pe strada Amaradia, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia fiind oprit în scurt timp. Anchetatorii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de către T. Daniel, de 23 de ani, din Dăbuleni.
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS