(Foto: tion.ro)

Polițiștii Formațiunii Rutiere Segarcea, în timp ce patrulau ieri în localitatea Lipovu, l-au depistat pe J. Leonard, de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 10.02.2016, autoturismul fiind neînmatriculat.

Tot ieri, polițiștii din Filiași în timp ce patrulau pe strada 24 Ianuarie, din localitate, l-au depistat pe A. Ionuţ, de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, radiat  din circulație, la data de 24.03.2015 din Germania, autoturismul fiind neînmatriculat.

Aproape în același timp, în Craiova de această dată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe M. Adrian, de 33 de ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe strada George Enescu, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 19.08.2015.

Aseară, polițiștii Formațiunii Rutiere Segarcea,  în timp ce patrulau în orașul Segarcea, l-au depistat pe I. MARIUS, 23 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 05.02.2016, autoturismul fiind neînmatriculat.
Pe numele şoferilor, oamenii legii au întocmit un dosare de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.