29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând autovehicule neînmatriculate

Dolj: Prinşi conducând autovehicule neînmatriculate

Polițiștii Formațiunii Rutiere Segarcea, în timp ce patrulau ieri în localitatea Lipovu, l-au depistat pe J. Leonard, de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 10.02.2016, autoturismul fiind neînmatriculat.

Tot ieri, polițiștii din Filiași în timp ce patrulau pe strada 24 Ianuarie, din localitate, l-au depistat pe A. Ionuţ, de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, radiat  din circulație, la data de 24.03.2015 din Germania, autoturismul fiind neînmatriculat.

Aproape în același timp, în Craiova de această dată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe M. Adrian, de 33 de ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe strada George Enescu, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 19.08.2015.

Aseară, polițiștii Formațiunii Rutiere Segarcea,  în timp ce patrulau în orașul Segarcea, l-au depistat pe I. MARIUS, 23 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 05.02.2016, autoturismul fiind neînmatriculat.
Pe numele şoferilor, oamenii legii au întocmit un dosare de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS