17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAIESEC Craiova recrutează pentru Global Citizen

AIESEC Craiova recrutează pentru Global Citizen

AIESEC Craiova a început ieri, 15 februarie, prima etapă a recrutării pentru programul Global Citizen și se va încheia pe 29 februarie. Acest program reprezintă stagii de voluntariat internaționale pe o perioadă cuprinsă între 6 și 8 săptămâni.
Prin intermediul programului Global Citizen, studenții participă la proiecte educaționale, cultură și antreprenoriat. Țările în care studenţii pot pleca sunt: Slovacia, Rusia, Maroc, Brazilia, Polonia și Indonezia.

Cerințele programului ar fi: cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu, vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, aplicantul să fie student sau absolvent de cel mult 2 ani, să existe un interes în dezvoltarea personală prin voluntariat, interacțiune cu alte persoane și alte culturi, dar și abilitatea de a empatiza cu alte persoane și cu punctele lor de vedere.

Beneficiile programului sunt: dezvoltare personală și profesională prin dobândirea și îmbunătățirea abilităților precum lucru în echipă sau vorbitul în public, descoperirea unei țări și a unei culturi noi, asistență permanentă din partea membrilor organizației, îmbunătățirea nivelului de limbă engleză, prieteni din toată lumea și cazarea asigurată.

În ultimii 2 ani, 14 studenți din Craiova au beneficiat de astfel de stagii de voluntariat internaționale, iar printre țările în care au fost se numără: Polonia, Cehia, China, Turcia sau Danemarca.

Cei interesați pot afla mai multe detalii și se pot înscrie pe site-ul oficial: http://aiesec.ro/ .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS