6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Vitezomanii trași pe dreapta de polițiștii rutieri

Craiova: Vitezomanii trași pe dreapta de polițiștii rutieri

Efectivele Biroului Rutier Craiova și polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au organizat și executat ieri o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele drumuri naționale și europene din județ, dar și pe principalele artere de circulație din Craiova, mai ales în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere.
Oamenii legii au verificat în trafic peste 250 autovehicule, astfel fiind constatate și aplicate 144 sancțiuni contravenționale de peste 21.000 lei, dintre care 88 amenzi au fost aplicate șoferilor care au încălcat regimul legal de viteză, totodată fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.
V. Dănuţ,  de 45 de ani, din comuna Butoieşti, județul Mehedinti a fost depistat conducând un autoturism, pe Calea Severinului din Craiova,  cu viteza de 92 km/h.  Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS