10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStudenţii Academiei de Poliţie în practică la IPJ Dolj

Studenţii Academiei de Poliţie în practică la IPJ Dolj

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj s-au prezentat 56 de studenţi din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”. Viitorii ofiţeri de poliţie vor efectua stagiul de practică în munca de poliţie la subunităţile din cadrul inspectoratului nostru în perioada 01 – 26 februarie 2016.
Dintre aceştia, 31 sunt “boboci” de anul întâi, 11 sunt în anul doi, tot 11 sunt şi în anul trei şi doar 3 sunt în anul IV de studiu.
Cei 40 de băieţi şi cele 16 de fete au fost repartizaţi de conducerea Inspectoratului să îşi desfăşoare stagiul de practică la serviciile şi subunităţile corespondente profilelor pentru care au optat, pe lângă tutori profesionali, poliţişti cu o vastă experienţă de la care studenţii vor avea ce învăţa.

Studenţii vor fi angrenaţi în activităţile practice sub comanda şi supravegherea poliţistului pe lângă care au fost repartizaţi. Astfel, aceştia acumula cunoştinţe practice de la tutorii profesionali care au ca şi atribuţii principale explicarea modului de desfăşurare a activităţilor de serviciu; instruirea şi desfăşurarea activităţilor practice, desfăşurarea activităţilor de serviciu cu rol demonstrativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS