Acasă Local Dolj Dolj: Tineri reținuți pentru violare de domiciliu, amenințare, loviri sau alte violențe

Dolj: Tineri reținuți pentru violare de domiciliu, amenințare, loviri sau alte violențe

-

Polițiștii Secţiei 13 Rurală Segarcea au reținut ieri, pentru 24 de ore, doi tineri de 22, respectiv 29 de ani, din comuna Valea Stanciului pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe.

Mai exact, în noaptea de 27/28.01.2016, în jurul orei 02.30, M. Florin, de 22 de ani, din comuna Daneți, în timp ce conducea un autotursm pe D.J. 561, în localitatea Valea Stanciului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit gardul imobilului lui G. Nicolae, rezultând doar pagube materiale minore.
În acel moment, doi tineri, care se aflau în trecere, au pătruns fără drept în curtea locuintei lui G. Nicolae, G. Florea, G. Daniela şi G. Valentin, din localitate, pe care i-au ameninţat şi i-au agresat fizic pentru a nu furniza informații despre accident polițiștilor.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei doi, stabilind că se numesc, S. Ionel, de 29 ani, şi T. Vicenţiu, de 22 de ani, ambii din comuna Valea Stanciului, aceștia fiind reţinuţi pentru 24 ore şi introduşi în arestul I.P.J. Dolj, pentru savârșirea infracţiunilor de violare de domiciliu, amenințare, loviri sau alte violențe.
Astăzi, cei doi doljeni, urmează să fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Segarcea cu propunere de arestare preventiva.

ȘTIRI VIDEO GdS