Primăria Municipiului Craiova a anunţat că în data de 24 ianuarie, în intervalul orar 11.00 – 14.00 se închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: str. Popa Şapcă; str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş; str. Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune ca urmare a desfăşurării manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române.
În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe str. A.I. Cuza  obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.
Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.