7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cinci bărbaţi sunt cercetaţi de poliție pentru furtul mai multor obiecte dintr-un service auto

Dolj: Cinci bărbaţi sunt cercetaţi de poliție pentru furtul mai multor obiecte dintr-un service auto

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au efectuat, ieri dimineaţă, o percheziție domiciliară, la locuința unui doljean de 46 de ani, bănuit de comiterea unui furt la începutul lunii decembrie 2015.

Polițiștii doljeni au găsit, în urma percheziției, mai multe bunuri despre care s-a stabilit că au fost sustrase de către suspectul U. Marian, de 46 de ani, din comuna Brădești, Dolj, în noaptea de 3 spre 4 decembrie 2015, împreună cu R. Daniel, de 27 de ani, G. Cătălin, de 19 ani, R. Daniel, de 27 de ani, toți din comuna Coțofenii din Față, Dolj și M. Atanase, de 27 de ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți.
Din cercetări a rezultat faptul că aceștia au sustras, dintr-o hală aflată în amenajare pentru a putea fi folosită ca service auto, situată în comuna Pieleşti, un aparat de sudură, un extractor tablă, două flexuri şi circa 150 metri cablu electric de alimentare al halei respective, valoarea prejudiciului fiind de 4.000 lei.
Cercetările sunt continuate cu suspecții în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, prejudiciul cauzat fiind recuperat și restituit persoanei vătămate în proporție de 60%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS