6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu peste 110 km/h pe Calea Severinului

Craiova: Prins cu peste 110 km/h pe Calea Severinului

Polițiștii  din cadrul Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova şi Formațiunilor Rutiere au organizat ieri o amplă acțiune pe principalele drumuri din județul nostru pentru a preveni accidentele de circulație generate de nerespectarea regimului legal de viteză.
În cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii doljeni au constatat 192 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 38.000 lei. Dintre acestea, 138 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză neregulamentară.
De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cadrul acțiunii polițiștii rutieri l-au depistat pe R. Ion, de 57 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 113 km/h. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 945 delei iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS