14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi beţi la volan

Doljeni prinşi beţi la volan

Un şofer de 44 de ani, din comuna Calopăr, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 95 în comuna Calopăr, având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.  A fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Bratovoești, a fost depistat conducând un autoturism, pe DN 55, având o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lucrători ai Formaţiunii Rutiere Băileşti au depistat în trafic un şofer de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool  pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie rurală Rast au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din comuna Negoi, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, deși consumase băuturi alcoolice, acestuia aparatul etilotest indicându-i o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice.

Un şofer din comuna Amărăştii de Jos, a fost depistat de polițiștii doljeni în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice (o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În toate cazurile şoferii au fost sancţionaţi contravenţional şi le-au fost reţinute permisele de conducere auto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS