16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 11 persoane fără adăpost au primit ajutor de la poliţiştii locali

Craiova: 11 persoane fără adăpost au primit ajutor de la poliţiştii locali

Polițiștii locali din Craiova au desfășurat în perioada 31 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016 acțiuni de identificare și acordarea primului ajutor persoanelor fără adăpost, depistate pe raza municipiului, având în vedere temperaturile extrem de scăzute care s-au înregistrat în aceste zile.

Au fost identificate un număr de 11 persoane, care au fost conduse cu autospecialele din dotarea Poliției Locale la Centrul Social de Urgenţă “ Sfântul Vasile-Asociaţia Vasiliada“ din Craiova, precum și la Căminul pentru Persoane Vârstnice, din Craiova, str. Tabaci nr. 3.

De asemenea, o persoană de sex masculin, depistată pe Bulevardul Calea București, (D. Dumitru, 43 ani), care a informat polițiștii locali că prezintă și probleme cardiace, a fost condusă la camera de urgențe a Spitalului nr. 3 ”Victor Babeș”, iar în urma consultației, cadrele medicale au dispus internarea acesteia.
Persoanele fără adăpost au fost depistate în special în cartierul Craiovița Noua (zona Big Nou și zona Orizont), cartierul Brazda lui Novac, Calea București, dar și în Parcul ”Nicolae Romanescu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS