20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Târgul Jucăriilor, la Biserica „Sfântul Nicolae” - Brândușa din Craiova

Târgul Jucăriilor, la Biserica „Sfântul Nicolae” – Brândușa din Craiova

-

Biserica „Sfântul Nicolae” – Brândușa din Craiova organizează duminică, 27 septembrie, a VI-a ediție a Târgului Jucăriilor. Acțiunea umanitară se va desfăşura după oficierea Sfintei Liturghii, în curtea bisericii din strada Brânduşa nr. 12. Târgul Jucăriilor este un act filantropic, care are ca scop colectarea de fonduri pentru copii care provin din familii dezavantajate social.
„Cu toţi avem acasă jucării care nu mai sunt folosite de copii noştri, fie pentru că au prea multe, fie pentru că au crescut. Jucăriile pot fi „readuse la viaţă” şi pot fi folosite de alţi copii. Pot participa toţi cei doritori. Condiţiile participării sunt simple: jucăriile, o dată aduse la Târgul Jucăriilor, se consideră donate Parohiei noastre. Puteţi aduce jucăriile începând de azi până în ziua Târgului. Jucăriile aduse este bine să fie curate sau curăţate”, a declarat părintele Gabriel Sorescu, paroh al Bisericii „Sfântul Nicolae” – Brândușa. Fondurile obținute în urma acestei acțiuni vor fi direcționate pentru ajutorarea copiilor internați la Secția de Oncopediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Craiova. De asemenea, jucăriile rămase vor fi dăruite copiilor spitalizați la aceeaşi secţie.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.