16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cu dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Doljeni cu dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Lucrători ai Formaţiunii de Poliţie Rutieră Bechet aflați ieri în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe J. Vîlcică, de 58 de ani, din comuna Dobrești, Dolj, în timp ce conducea, pe D.J. 561 C. din comuna Daneţi, un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.

Tot ieri, lucrători ai Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat pe, în localitatea Poiana Mare, pe T. Costel, de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 03.09.2015.
Pe numele celui în cauză polițiștii doljeni au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Azi noapte, o patrulă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova și agent local din cadrul Poliției Locale Craiova, în timp ce se afla în serviciul de patrulare, pe b-dul. Dacia, a oprit pentru control un autoturism condus de V. Marius, de 28 de ani, din comuna Terpezița, Dolj care avea permisul de conducere suspendat.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având permisul de conducere suspendat.
Polițiștii au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de traversările neregulamentare

Efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat si executat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni.
De asemenea, efectivele Biroului Rutier Craiova, împreună cu un echipaj SAS, au acţionat pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră de către conducătorii de motociclete şi  autovehicule înmatriculate în alte state.
Polițiștii rutieri au constatat și aplicate 62 sancţiuni contravenționale, de peste 5500 de lei, dintre care 47 pentru  traversări neregulamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS