Craiova: Au început înscrierile pentru Clubul de Lectură „Cărțile Copilăriei”Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” anunță începerea înscrierilor pentru ediția a II-a a Clubului de Lectură „Cărțile Copilăriei”. Întâlnirile vor avea loc bilunar, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu” . Pentru înscriere, micuții sau părinții lor sunt așteptați până pe data de 9 octombrie, la secția Depozit General – Săli de Lectură, între orele 8.15 și 19.45.

Scopul principal este familiarizarea copiilor cu opere consacrate ale literaturii române și universale care nu sunt incluse în programa şcolară.


La fel ca și în ediția trecută, atelierele din cadrul clubului îndeamnă la interactivitate. Cei mici pot lua contact cu o abordare neconvenţională a cărţilor, care să-i încurajeze să le citească integral acasă. Ei vor descoperi cât de distractive pot fi cărțile, dacă le dai viață. În plus, ei vor fi provocaţi la o multitudine de activități interactive care sa le dezvolte imaginația și creativitatea.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 noiembrie 2018

Bancul zilei

I: Ce înseamnă pentru un canibal o femeie gravidă? R: Kinder cu surprize. *** Bulă îşi face cumpărăturile pentru şcoală.Maică-sa îi ia cărţile şi îi spune: -Bulă, ţi-am luat cărţile pentru şcoală. Au fost foarte scumpe, deci ai grijă de

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 martie 2019

Top