23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEchipa NetRom a făcut fericiţi zeci de copii din Veleşti

Echipa NetRom a făcut fericiţi zeci de copii din Veleşti

14 Septembrie 2015. Ora 9.00. Comuna Murgași, satul Velești. A sunat clopoțelul pentru anunțarea începerii noului an școlar, 2015 – 2016.
Echipa NetRom a spus prezent și, mai mult decât atât, prin intermediul campaniei CSR “Giving Backpacks to School”, și-a pregătit ghiozdanul. Și nu unul, ci 30 de ghiozdane bine echipate pentru copiii de la Structura Velești din cadrul Școlii cu clasele I – VIII Murgași, precum și alte 10 ghiozdane și jucării educative pentru copiii de la Grădinița Velești.
Astfel, compania NetRom împreună cu angajații acesteia au venit în întâmpinarea acestor elevi cu toate rechizitele necesare pentru un început de an școlar așa cum fiecare copil merită.
A fost o acțiune a întregii echipe NetRom, din dorința de a deschide noi orizonturi și de a marca importanța educației în viața de școlar a acestor copii, răsplătită pe deplin de entuziasmul și încântarea copiilor și a părinților.

După un drum anevoios (partial neasfaltat), încă de la sosirea în fața școlii, cei 10 reprezentanți NetRom au fost întâmpinați de cadrele didactice, dar și de părinții care au dat o mână de ajutor la descărcarea ghiozdanelor și a rechizitelor.
A urmat apoi întâlnirea, pe rând, cu elevii claselor simultan Clasa 0 – Clasa I și a –II-a și Clasele a III-a și a IV-a. Pentru a sparge gheața și pentru a se împrieteni, mesagerii NetRom au îndulcit întâlnirea, servindu-i pe micuţi cu bomboane.
Pe măsură ce elevii au primit ghiozdanele, atmosfera s-a destins şi au început să curgă şi poveștile din vacanță, iar băncuțele s-au umplut de rechizitele nou nouțe.

Întâlnirea cu Școala Velești s-a încheiat cu preșcolarii, aceștia din urmă primind și ei ghiozdane echipate, rechizite adecvate vârstei, precum şi o serie de jucării educative menite să coloreze sala de grupă, dar și activitățile ce vor urma să se desfășoare în ea.

Gestul companiei NetRom a fost răsplătit pe lângă mulţumiri şi promisiuni că vor avea rezultate şcolare bune și printr-o poză de grup.
Pentru NetRom, succesul campaniei a fost rezultatul unui demers colectiv, sub convingerea că şi copiii din zonele defavorizate au dreptul de a se bucura de condiții de studiu normale.
Echipa NetRom crede că numai prin susținerea, motivarea și încurajarea acestor copii, „îi putem ajuta în dezvoltarea educațională și putem contribui la formarea viitorului lor ca și oameni, membri ai societăţii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS