17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Oficialităţile locale au participat la manifestările dedicate Zilei Pompierilor

Dolj: Oficialităţile locale au participat la manifestările dedicate Zilei Pompierilor

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat duminică, 13 septembrie 2015, la festivitatea organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, cu prilejul sărbătorii Zilei Pompierilor din România. La şedinţa festivă a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, subprefectul judeţului, Simona Moise, viceprimarul Craiovei Dan Daşoveanu şi alte autorităţi locale.

Prefectul judeţului Dolj şi-a exprimat aprecierea pentru curajul şi devotamentul  profesioniştilor din cadrul ISU Dolj.
„În numele Instituţiei Prefectului – Judeţul „Dolj, dar şi în calitate de preşedintele al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, apreciez modul ireproşabil în care dumneavoastră, profesioniştii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia”, vă desfăşuraţi activitatea în interesul semenilor noştri. Am convingerea că îndeplinirea în bune condiţii a misiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă cu care se confruntă judeţul Dolj, fie că este vorba de inundaţii sau incendii, nu ar fi posibilă fără sprijinul nepreţuit al dumneavoastră.
În această zi cu o deosebită însemnătate, Ziua Pompierilor din România, doresc să vă asigur de întreaga mea consideraţie pentru curajul şi profesionalismul de care daţi dovadă şi vă transmit cele mai calde felicitări, multă sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilei şi generoasei meniri. La mulţi ani!”, a spus prefectul judeţului.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a transmis de asemenea un mesaj pompierilor doljeni.
„Manifestare cu ecouri puternice și implicații profunde, Ziua Pompierilor din România constituie un eveniment cu totul special în viața celor care au îmbrățișat nobila misiune de a veghea la siguranța semenilor, dar și o aniversare cu o deosebită însemnătate pentru întreaga comunitate doljeană.
Instituție care își onorează pe deplin bogata tradiție, dar care a parcurs și un lung proces de transformări pe drumul său către modernizare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Oltenia» al județului Dolj se bucură în prezent de respect și încredere în rândul comunității, grație profesionalismului și responsabilității dovedite de-a lungul timpului de cadrele operative și de cei care asigură conducerea acestei unități.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă felicit pentru întreaga activitate pe care o depuneți, zi de zi, în slujba cetățenilor, asigurându-vă de sprijinul și deplina mea considerație. La ceas aniversar, vă rog să primiți sincerele mele urări de sănătate, bucurii alese și mult succes în toate acțiunile pe care le veți întreprinde,“ a spus Ion Prioteasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS