16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu peste 130 km/h pe Calea Severinului

Craiova: Prins cu peste 130 km/h pe Calea Severinului

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri au acționat pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat pe principalele artere rutiere din Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene din județ. Ca urmare a abaterilor constatate de polițiști au fost aplicate 229 sancțiuni contravenționale de peste 49.000 lei, dintre care 155 pentru viteză neregulamentară, iar alte 5 amenzi au fost aplicate pentru depăşiri neregulamentare.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 10 permise de conducere, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase.
În cadrul activităților desfășurate a fost depistat, pe Calea București din Craiova, un tânăr de 25 de ani a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 102 km/h, iar pe Calea Severinului polițiștii rutieri au depistat un alt craiovean de 24 de ani conducând cu o viteză de 136 km/h.  Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară le-a fost reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS