5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat din Băilești a murit într-un accident rutier

Dolj: Un bărbat din Băilești a murit într-un accident rutier

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier produs la Băilești. Astăzi, în jurul orei 05:45, lucrători din cadrul Poliţiei Băileşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, la ieşirea din localitatea Băileşti, s-a  produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei  persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Băileşti, iar din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orei 05.30, S. Petrișor-Rony, de 22 de ani, din comuna Piscu Vechi, Dolj în timp ce conducea un autoturism,  pe DJ 561D, din direcţia Rast spre Băileşti, a lovit în spate o căruță, nesemnalizată şi neechipată pentru circulaţie pe timpul nopţii, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului a rezultat decesul lui V. Mihai, de 48 de ani, cel care coducea căruța şi rănirea gravă a lui V. Irina, de 40 de ani, ambii din Băileşti, județul Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS