10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean în spatele gratiilor pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Doljean în spatele gratiilor pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Ieri, pe DC 58, în localitatea Pleniţa, T. Liviu, de 43 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, în timp ce conducea, sub influenţa băuturilor alcoolice, un autoturism l-a acroşat pe F. Florea, de 64 de ani, din comuna Verbiţa, Dolj, care se deplasa pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul.
Imediat după producerea accidentul, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat și prins la scurt timp de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Băilești. Întrucât conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice s-a încercat testatarea cu aparatul alcooltest, însă a refuzat acest lucru, totodată refuzând și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 63 de ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele celui în cauză pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuz recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii și pentru părăsirea locului accidentului.
Procurorul de caz a dispus reținerea lui T. Liviu pe bază de ordonanţă de reţinere. Astăzi acestă urmează să fie prezentat la Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS