10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Alcoolul şi neatenţia, cauzele unui accident rutier în Şimnicu de Sus

Dolj: Alcoolul şi neatenţia, cauzele unui accident rutier în Şimnicu de Sus

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Craiova, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-a sesizat din oficiu ieri după amiază cu privire la faptul că, în satul Mileşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.
Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că S. Nicolae, de 66 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6 B din Şimnicu de Sus, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce era condus regulamentar de către T. Claudiu, de 41 de ani, din comuna Işalniţa, Dolj.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru doljeanul de 41 de ani, iar lui S. Nicolae s-a stabilit o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus la UPU Craiova pe bărbatul de 66 de ani, unde i s-au prelevat  probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal conform prevederilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS